eBay regisztráció

A következõkben az ebay.com-os regisztráció menetében nyújtunk segítséget.

Ha a böngészõnkben beírjuk a www.ebay.com címet a következõ oldal fogad minket:

Az oldal bal felsõ sarkában a "register" linkre kattintva arra az oldalra jutunk ahol megadhatjuk a regisztrációhoz szükséges adatokat:

Ezen az oldalon adjuk meg vezeték (Last name) és keresztnevünket (First Name), email címünket. Fontos, hogy olyan emailcímet adjunk ahova érkezõ leveleket rendszeresen olvassuk, mert késõbbi vásárlásaink során sok fontos információkat kapunk majd erre a címre. Válasszuk ki eBay felhasználónevünket (eBay user ID) - itt tanácsos csak az angol abc betûit használni. Mivel több, mint százmillió regisztrált felhasználó van az eBayen ezért próbáljunk valami egyedi ránk jellemzõ nevet megadni. Ha a felhasználónév mellett megjelenik egy kis zöld pipa, akkor folytathatjuk a jelszó megadásával. Jelszavunknak minimum 6 karakterbõl kell állnia és tartalmaznia kell kis- és nagybetût is. A nagyobb biztonság kedvéért használjunk speciális karatereket (%,!#...) illetve számokat is.
A Submit gomb megnyomásával véglegesíthetjük a regisztrációnkat amirõl rövidesen egy emailben is tájékoztatnak minket.

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

 

Regisztráltunk az ebay-en, de venni is kellene valamit! Regisztrációnk az eBay minden oldalára érvényes, de jelentõs különbségek  vannak az oldalak között, így elõször válasszuk ki a nekünk legmegfelelõbbet.  A következõ nagyobb ebay oldalakon érdemes vásárolnunk:

ebay.com: Angol nyelvû oldal itt találjuk a legnagyobb választékot és világ minden részébõl kínálnak nekünk termékeket, általában itt kapjuk a  legjobb árakat. Sajnos az  innen rendelt termékek után elõfordulhat, hogy áfa-t és vámot kell fizetnünk  ezt mindenképpen mérlegeljük vásárlás elõtt! (Ehhezn a döntéshez több információt a XXX cikkünkben talál)

ebay.co.uk:  Szintén angol nyelvû és nagy választékkal rendelkezõ aloldal. A legtöbb angliai eladó itt hirdet, a tõlük való rendelés nagy elõnye, hogy EU-n belüli vásárlást hajtunk végre és így semmiféle adó, vám megfizetése nem terhel minket. Az elõbbiekért cserébe kicsit magasabbak az árak, mint az ebay.com-on.

ebay.de: A német nyelvû oldalon szintén bõséges a választék – itt hirdet az osztrák eladók többsége is. A ruházati és elektronikai termékeket általában olcsóbbak az ebay.co.uk –n, - kivéve, ha valami német márkát keresünk - az autóalkatrész kínálat viszont verhetetlen.  Mindenféle - nem csak német – autómárkához rengeteg használt és új alkatrész elérhetõ a hazainál kedvezõbb árakon. Ha német/osztrák eladóktól rendelünk szintén nem kell semmiféle adót, vámot fizetnünk.

ebay.it: Az olasz nyelvû aloldalon leginkább olasz divatmárkák outletjeiben éri meg szétnézni, illetve robogó és motoralkatrészek esetében is versenyképes árakat találunk. Mindenképpen megemlítem még az autók kedvezõ árait is, de ilyen nagy érékû termékek esetében csak kiemelkedõ körültekintéssel vásároljon az interneten!

Elérhetõség

Oldalunk jelenleg feltöltés alatt áll

Ha bármilyen kérdése van keressen minket az alábbi elérhetõségeink egyikén:

info@ebayrendeles.hu

06-20-930-3727

Hirdetésbox