Mi is az eBay?

Az eBay a világ egyik legnagyobb online piactere, amit 1995-ben alapítottak San Joséban az Amerikai Egyesült Államokban. A dot-com lufi egyik sikerpéldája, a kezdeti évek hihetetlen növekedési ütemét a késõbbiekben sem követte visszaesés és ezzel a töretlen lendülettel érte el jelenlegi elsõrangú pozícióját az online piacon. Napjainkban több mint harminc országban megközelítõleg 28000 alkalmazottat foglalkoztat, több százmillió regisztrált felhasználóval rendelkezik és 2012-ben 14 milliárd USD bevételt realizált.

A mûködési modell pofonegyszerû: gyakorlatilag egy nagyon jól megtervezett online piactér, ahol az eladók és vevõk könnyen egymásra találnak és üzleteket köthetnek. Manapság – néhány tiltott dologtól eltekintve – bárki megvásárolhat bármit az ebayen az usb kábeltõl, a gyerek cipõn át a helikopterig.

Miért érdemes az eBay-en vásárolni?
Óriási kínálat és sokszor a magyarországinál olcsóbb árak, az újdonságok gyakorlatilag a világpremierrel egy idõben elérhetõek és egy nagyon hasznos a vevõket védõ program ami megvéd minket a csaló rosszindulatú eladóktól.

Miért érdemes eladni az eBay-en?
Egy jól szabályozott piacon elérhetjük a világ szinte összes országának lakóit és több százmillió lehetséges vevõnek kínálhatjuk termékeinket. Minden vevõnk visszajelzést készíthet a velünk lezajlott tranzakcióról így idõvel sokszorosan megtérül az ügyfelekkel kapcsolatos extra munka.

Elérhetõség

Oldalunk jelenleg feltöltés alatt áll

Ha bármilyen kérdése van keressen minket az alábbi elérhetõségeink egyikén:

info@ebayrendeles.hu

06-20-930-3727

Hirdetésbox