Melyik ebay aloldalról vásároljunk?

2013-03-18 - Hírek

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

 

Regisztráltunk az ebay-en, de venni is kellene valamit! Regisztrációnk az eBay minden oldalára érvényes, de jelentõs különbségek  vannak az oldalak között, így elõször válasszuk ki a nekünk legmegfelelõbbet.  A következõ nagyobb ebay oldalakon érdemes vásárolnunk:

ebay.com: Angol nyelvû oldal itt találjuk a legnagyobb választékot és világ minden részébõl kínálnak nekünk termékeket, általában itt kapjuk a  legjobb árakat. Sajnos az  innen rendelt termékek után elõfordulhat, hogy áfa-t és vámot kell fizetnünk  ezt mindenképpen mérlegeljük vásárlás elõtt! (Ehhezn a döntéshez több információt a XXX cikkünkben talál)

ebay.co.uk:  Szintén angol nyelvû és nagy választékkal rendelkezõ aloldal. A legtöbb angliai eladó itt hirdet, a tõlük való rendelés nagy elõnye, hogy EU-n belüli vásárlást hajtunk végre és így semmiféle adó, vám megfizetése nem terhel minket. Az elõbbiekért cserébe kicsit magasabbak az árak, mint az ebay.com-on.

ebay.de: A német nyelvû oldalon szintén bõséges a választék – itt hirdet az osztrák eladók többsége is. A ruházati és elektronikai termékeket általában olcsóbbak az ebay.co.uk –n, - kivéve, ha valami német márkát keresünk - az autóalkatrész kínálat viszont verhetetlen.  Mindenféle - nem csak német – autómárkához rengeteg használt és új alkatrész elérhetõ a hazainál kedvezõbb árakon. Ha német/osztrák eladóktól rendelünk szintén nem kell semmiféle adót, vámot fizetnünk.

ebay.it: Az olasz nyelvû aloldalon leginkább olasz divatmárkák outletjeiben éri meg szétnézni, illetve robogó és motoralkatrészek esetében is versenyképes árakat találunk. Mindenképpen megemlítem még az autók kedvezõ árait is, de ilyen nagy érékû termékek esetében csak kiemelkedõ körültekintéssel vásároljon az interneten!

Kommentek

Felhasznlnv:
E-mail:
Nem publikus
 
2020-01-28 23:25:00 - ender4646
remelem jo cuccok talalom
2019-04-08 12:50:00 - Perecz Mihály
xj 600= yamaha
Elérhetõség

Oldalunk jelenleg feltöltés alatt áll

Ha bármilyen kérdése van keressen minket az alábbi elérhetõségeink egyikén:

info@ebayrendeles.hu

06-20-930-3727

Hirdetésbox